Завантаження ...
banner
banner

Які дороги в Чернігівській області вже відремонтували

У поточному році нове дорожнє покриття облаштовано на 12 ділянках (загальна протяжність 43 км) траси М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі. У більшості застосовувалися технології гарячий ресайклінг та мультимак

дороги, ремонт

У поточному році нове дорожнє покриття облаштовано на 12 ділянках (загальна протяжність 43 км) траси М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі. У більшості застосовувалися технології гарячий ресайклінг та мультимак. 

Про це newch.tv повідомили у Службі автомобільних доріг у Чернігівській області.

На ці потреби з державного бюджету витрачено 280 мільйонів гривень.

7,5 кілометра нового покриття з’явилося на трасі М-02 Кіпті — Глухів Бачівськ (на місто Брянськ). Вартість робіт — 70 мільйонів гривень.

Частково оновлено дорогу на трасах Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч, Р-67 Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин, Т-25-28 Козелець — Бобровиця. До слова, на останньому напрямку 5 кілометрів облаштовано за кошти інвестора.

Наразі завершуються роботи з нанесення дорожньої розмітки, на окремих ділянках триває монтаж нових дорожніх знаків.

дороги, ремонт


На фінішній прямій капітальний ремонт мостового переходу через струмок в селі Охіньки на автомобільній дорозі Н-07 Київ — Суми — Юнаківка. На роботи витрачено 12 мільйонів гривень.

Для довідки: гарячий ресайклінг — процес заміни асфальтового покриття автомобільних доріг шляхом зняття, термомеханічної переробки та перестелення старого дорожнього покриття із додаванням додаткових сумішей для відновлення його властивостей.

Мультимак - це технологія тонкошарових захисних шарів на основі бітумно-мінеральних сумішей для запобігання передчасного руйнування дорожнього покриття. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: