Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські вихователі проходили тренінг з гри в Lego

Нова українська школа стартувала з 1 вересня 2018 р. Наступність у роботі дошкільної та початкової ланок освіти є однією з важливих умов формування готовності дошкільників до навчання у школі

Lego, нова українська школа, вихователі, тренінг

Нова українська школа стартувала з 1 вересня 2018 р. Наступність у роботі дошкільної та початкової ланок освіти є однією з важливих умов формування готовності дошкільників до навчання у школі. 
 
Як подарувати дітям радість пізнання, бажання вчитися, сформувати початкові навички навчально-ігрової діяльності? Ці одвічні проблеми хвилюють як вчителів, так і вихователів дитячих садків.
 
Однією з новацій у навчанні першокласників стало впровадження ігрової технології «Шість цеглинок». 
 
Для забезпечення наступності у її впровадженні 18 жовтня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти № 7 відбувся тренінг для вихователів дитячих садків міста та студентів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з питань провадження даної методики у роботі з дошкільниками, який провела методист методичного кабінету Л. Василевська.  
 
Учасники тренінгу поринули у безмежний світ гри в освітянській країні Лего-ленду, яка допомагає дітям тренувати пам'ять, розвивати моторику і мовлення, творчо мислити, інтегрувати освітній процес, інтерактивно працювати. Радість творчості була безмежною.

Учасники тренінгу прийшли до єдиного висновку: Навчання з Lego - це здорово! Lego у житті дитини – це супер-гра, яка забезпечує її успішний розвиток, формує компетентну особистість. Широке використання її у дитячому садку і в кожній родині допоможе забезпечити успішну підготовку дитини до вступу в Нову українську школу.

Lego, нова українська школа, вихователі, тренінг

Lego, нова українська школа, вихователі, тренінг

Lego, нова українська школа, вихователі, тренінг

Lego, нова українська школа, вихователі, тренінг
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: