Завантаження ...
banner
banner

Урочисте святкування Дня Біблії у Ніжині: створення унікальної рукописної Біблії

26 жовтня ніжинці матимуть можливість долучитися до історичної події. У Ніжинському міському будинку культури о 13:00 розпочнеться урочисте святкування Дня Біблії

День Біблії, рукопис

Книга, яка пережила тисячоліття,
Книга, яку прочитали мільйони,
Книга, яка врятувала безліч життів,
Це Біблія - вічне і незмінне
Боже Слово

26 жовтня ніжинці матимуть можливість долучитися до історичної події. У Ніжинському міському будинку культури о 13:00 розпочнеться урочисте святкування Дня Біблії.

Під час цього заходу кожен зможе переписати вічні рядки Святого Письма в унікальну рукописну Біблію.  Ця Книга стане чудовим нагадуванням для наших сучасників і майбутніх поколінь про необхідність об’єднання навколо Божого Слова як джерела сили та натхнення.

Всеукраїнське переписування Біблії розпочалось 2 червня у Києві під час Національного Дня молитви за Україну. Перші сторінки Священної Книги записали глави та віряни різних конфесій. Після Києва ця акція продовжилась в інших регіонах України, і ось тепер вона відбудеться і в Ніжині.

Очікується, що до створення рукописної Біблії долучаться понад 30 тисяч учасників з усіх частин України. Заздалегідь підготовлені аркуші, з яких згодом буде сформована книга, заповнюватимуться протягом року. Цей захід уже номіновано в Національний реєстр рекордів України.

День Біблії, рукопис
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: