Завантаження ...
banner

У Ніжині водій-порушник пропонував хабар поліції

У Ніжині поліцейські групи реагування патрульної поліції Ніжинського відділу поліції за порушення правил дорожнього руху (не виконання вимог дорожнього знаку 2.2. «Проїзд без зупинки заборонено») зупинили

поліція, водій, хабар

У Ніжині поліцейські групи реагування патрульної поліції Ніжинського відділу поліції за порушення правил дорожнього руху (не виконання вимог дорожнього знаку 2.2. «Проїзд без зупинки заборонено») зупинили автомобіль марки ВАЗ 2106 під керуванням 42-річного місцевого жителя. 

Про це повідомляє Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що водій не має відповідних документів на право керування.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, водій запропонував поліцейським грошову винагороду, щоб обійтись без складання на нього протоколу.

Чоловіка декілька разів попередили про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди посадовій особі, однак водій наполягав на своєму.

Після кількох попереджень водія про те, що пропозиція хабара є злочином, поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального злочину за ст. 369 ч.1 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі). 

Окремо на водія було складено адміністративний протокол за ст.126 ч.1 КуПАП України (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: