Завантаження ...
banner

Вже більше 2 тисяч ніжинців отримали гроші за невикористані субсидії

Урядовий проект монетизації субсидій передбачає виплату домогосподарству, яке зекономило споживання енергоресурсів житлової субсидії на опалення в еквіваленті вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії або 100 кубів природного газу

монетизація, субсидія, виплати

Урядовий проект монетизації субсидій передбачає виплату домогосподарству, яке зекономило споживання енергоресурсів житлової субсидії на опалення в еквіваленті вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії або 100 кубів природного газу.

Домогосподарство може отримати виплати в розмірі до 135 грн за світло та до 695,79 грн за газ.

Ніжинці, які економно використовували природний газ та електроенергію для індивідуального опалення, до 1 вересня 2018 року подавали в Управління праці та соціального захисту населення відповідну заяву, на підставі якої здійснюється виплата монетизації.

Як повідомили на щотижневій оперативній нараді, всього таких монетизованих субсидій у Ніжині нарахували на 3 млн. 204 тис. грн 4 250 особам.

Виплатили на 1 млн 724 тис. грн 2 653 особам, це ті, хто першими подав заяви на монетизацію зекономлених субсидій. Далі, також на особові рахунки в банківських установах, виплати отримають наступні 1 597 осіб.

Зазначимо, що отримувачі субсидій з 1 січня 2019 року зможуть отримати зекономлені кошти готівкою, про це розповів міністр соціальної політики України Андрій Рева (відповідне рішення має набути чинності з 1 січня 2019 року).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: