Завантаження ...
banner
banner

Конкурс і нові вимоги до перевізників: мер Ніжина зайняв жорстку позицію

1 листопада на засіданні виконавчого комітету, міський голова Анатолій Лінник знову підняв питання щодо перевізників у нашому місті. Як зазначила начальника відділу економіки Ніжинської міської ради Тетяна Гавриш

перевізники, конкурс, маршрути

1 листопада на засіданні виконавчого комітету, міський голова Анатолій Лінник знову підняв питання щодо перевізників у нашому місті.

Як зазначила начальника відділу економіки Ніжинської міської ради Тетяна Гавриш, розрахунки пасажиропотоку, які їй надали перевізники не збігаються з розрахунками, що презентував Чернігівський інститут. Це питання ще буде вирішуватись.

Також, Анатолій Лінник зазначив про свою категоричну позицію щодо нових вимог, яким мають відповідати ніжинські перевізники. Це і низькополі автобуси, чітке дотримання графіків руху на маршрутах, якість і безпека перевезень тощо. 

В результаті, відділу економіки і управлінню ЖКГ було надано доручення у двотижневий термін,  підготувати вимоги до нового конкурсу на перевезення по маршрутах № 3,9 та по маршрутах № 11, 12, 13, відповідно до висновку і рекомендацій, що надав Чернігівський Технологічний інститут.

Читайте також: Які пропозиції надав Чернігівський інститут, щодо покращення маршрутної мережі Ніжина

Детальніше у відео NizhynTB:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: