Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині розшукали зниклу 81-річну збирачку грибів

5 листопада особовий склад Корюківського відділення і Менського відділу поліції зібрали по тривозі — в лісі зникла пенсіонерка 1937 року народження, яка пішла по гриби

гриби, пенсіонерка, розшук

5 листопада особовий склад Корюківського відділення і Менського відділу поліції зібрали по тривозі — в лісі зникла пенсіонерка 1937 року народження, яка пішла по гриби. Протягом кількох годин правоохоронці розшукали стареньку живою і здоровою.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Поліція Чернігівської області.

Близько 17 години по допомогу до поліції звернулися родичі пенсіонерки 1937 року народження і повідомили, що бабуся пішла в ліс по гриби на межі Менського і Корюківського районів та зникла.

Поліція підняла по тривозі особовий склад обох територіальних підрозділів, підключила до пошуків рятувальників. Ретельно прочісавши кількадесят гектарів лісу та чагарників, пошукова група Корюківського відділення поліції знайшла бабусю. З нею все гаразд.

Цього року ліси Чернігівщини щедрі на гриби, тому шанувальники "тихого полювання" масово йдуть у ліси, дехто губиться. Поліція вже розшукала більше двадцяти грибників й закликає земляків відповідальніше поставитися до питань власної безпеки - брати з собою компас і мобільний телефон, вдягатися у яскравий добре помітний одяг, не ходити по гриби самому й не затягувати прогулянку лісом допізна.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: