Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині затримали чоловіка, який пограбував двох підлітків

У другій половині дня 5 листопада бійці роти поліції особливого призначення оперативно затримали молодика, який відкрито заволодів двома мобільними телефонами неповнолітніх

грабіжник, мобільні телефони, підлітки, поліція, затримання

У другій половині дня 5 листопада бійці роти поліції особливого призначення оперативно затримали молодика, який відкрито заволодів двома мобільними телефонами неповнолітніх.

Про злочин поліцію повідомила 32-річна жінка, яка й розповіла диспетчеру лінії «102» напрямок, куди побіг зловмисник, та описала його. Чолов’яга був майже непримітним: худорлявий, середнього зросту, у чорній шапці, але мав особливу прикмету — бороду. Це значно зменшило час пошуків і звузило коло підозрюваних.

У ході відпрацювання прилеглої території бійці роти поліції особливого призначення та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється в пограбуванні.

Чоловік мав класичний набір характеристик, які нерідко штовхають людей на злочин — відсутність роботи та судимість за плечима.

З огляду на те, що жінка одразу повідомила поліцію, правоохоронці оперативно вийшли на слід підозрюваного, який не встиг збути телефони підлітків. Лиходій зізнався у скоєному та розповів поліції як усе було.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно). Такі дії караються позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: