Завантаження ...
banner
banner

Прозорість місцевої влади та інвестиційного сектору: де Ніжин у рейтингах?

Українське представництво глобальної антикорупційної мережі Transparency International запрошує на презентацію Рейтингу прозорості 100 найбільших міст України та Рейтингу прозорості інвестиційного сектору

рейтинг, презентація, прозорість

Українське представництво глобальної антикорупційної мережі Transparency International запрошує на презентацію Рейтингу прозорості 100 найбільших міст України та Рейтингу прозорості інвестиційного сектору, які розробила команда програми Transparent Cities. 12 листопада о 10:00 мешканці міста Ніжин дізнаються, скільки балів має їхнє місто в рейтингах та як піднятися вгору.

Захід відбудеться 12 листопада з 10:00 до 12:00 за адресою: місто Ніжин, площа імені Івана Франка, 1 (Ніжинська міська рада). Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Під час презентації мешканці Ніжина дізнаються:

- Наскільки місто є прозорим у кожній із 13 сфер Рейтингу 100 найбільших міст та які вигоди від прозорості отримують міськрада й громадяни?

- Чи дійсно місцева влада є дружньою до бізнесу?

- Хто опинився серед аутсайдерів Рейтингу прозорості інвестиційного сектору?

- Які перспективи відкривають для міста високі позиції в рейтингу та чому підвищення прозорості в інвестиційній сфері може не тільки допомогти привабити бізнес в міста України, а й подолати корупцію?

Серед спікерів заходу:

- Анатолій Лінник – мер міста Ніжин;

- Олексій Дорогань – операційний директор Офісу ефективного регулювання BRDO;

- Андріана Гапонюк – проектний менеджер по роботі з громадськими організаціями ProZorro. Продажі;

- Анатолій Котов – координатор проекту «Від прозорості в інвестиційному секторі до ліквідації корупційних ризиків» Transparency International Україна;

- Катерина Цибенко – керівниця програми Transparent Cities.

Окрім того, на заході буде присутній представник бізнесу міста Ніжин.

Для участі в заході необхідна реєстрація. Кінцевий термін: 9 листопада 2018 року.

Контактна особа: Анатолій Котов, kotov@ti-ukraine.org, +38 (097) 398 46 38

Цей захід впроваджується в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2015-2018 років.

Думки, висновки чи рекомендації належать авторам та упорядникам цього видання і не обов’язково відображають погляди Міністерства закордонних справ Данії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агенцій ООН.

Джерело: Громадський простір
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: