Завантаження ...
banner

Вибухи на артскладах в Ічні стали наслідком диверсії - прокуратура

Вибухи на складах з боєприпасами під Ічнею Чернігівської області сталися унаслідок диверсії. Про це заявив військовий прокурор центрального регіону України Григорій Рябенко, передає кореспондентка Громадського

Ічня, вибухи, диверсія

Вибухи на складах з боєприпасами під Ічнею Чернігівської області сталися унаслідок диверсії. Про це заявив військовий прокурор центрального регіону України Григорій Рябенко, передає кореспондентка Громадського.

«Хтось проник на склад та заклав вибухівку. Наразі проводиться низка експертиз, які дозволять встановити, як саме був закладений вибуховий предмет та ким», — сказав він.

Нагадаємо, вночі 9 жовтня стало відомо про вибухи на території складу боєприпасів поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області.

Генеральний штаб ЗСУ заявив про відсутність постраждалих і поранених унаслідок вибухів на складі боєприпасів поблизу селища Дружба Чернігівської області.

Раніше СБУ назвала три версії пожежі на складі боєприпасів. Основна з них — вчинення диверсії з проникненням на територію складів диверсійної групи, друга — порушення правил пожежної безпеки чи зберігання боєприпасів і третя — навмисний підпал чи підрив з метою приховування нестачі бойових припасів

Генпрокурор заявив, що після допиту військовослужбовців, які проходять свідками у справі щодо пожежі на складі боєприпасів на Чернігівщині, версія про можливу недбалість відпала.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: