Завантаження ...
banner

На ніжинському вокзалі затримали грабіжника

17 листопада по допомогу до поліції звернувся мешканець Сумської області і повідомив, що став жертвою пограбування. Парубок розповів, що прямо на пероні залізничної станції «Ніжин» невідомий лиходій

кримінал, грабіжник, поліція, затримання

17 листопада по допомогу до поліції звернувся мешканець Сумської області і повідомив, що став жертвою пограбування. Парубок розповів, що прямо на пероні залізничної станції «Ніжин» невідомий лиходій відкрито заволодів його мобільним телефоном "IPhone 4S" та гаманцем зі 100 доларами США та 600 гривнями.

На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції. Разом з потерпілим правоохоронці прочесали територію навколо вокзалу й оперативно затримали його кривдника – раніше судимого жителя Ніжинського району.

Чолов’яга у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення, він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: