Завантаження ...
banner
banner

«Євробляхери» протестуватимуть на дорогах Чернігівщини

За попередніми даними, завтра 20 листопада з 09-00 всеукраїнська громадська організація "Авто Євро Сила" планує провести всеукраїнську акцію протесту власників авто на європейських номерах проти законів щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів

Євробляхи, єврономера, протест

За попередніми даними, завтра 20 листопада з 09-00 та безстроково громадська організація "АвтоЄвроСила" планує провести всеукраїнську акцію протесту власників авто на європейських номерах проти законів щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів та законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України.

Згідно даних сайту організації, акції непокори плануються по всіх областях України, зокрема, і в Чернігівській області.

Планується така акція на  автомобільній дорозі загального користування державного значення М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі

Як йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті даної всеукраїнської громадської організації, локаціями для проведення акції протесту на Чернігівщині є:

1. Скиток,  52.071719,30.971776 (поблизу митного КПП "Нові Яриловичі").

Євробляхи, єврономера, протест
 

2. Кіпті,  51.068018,31.157255 (поблизу транспортної розв'язки доріг М-01 та М-02).



 

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області просить водіїв враховувати дану інформацію при плануванні поїздок!

Нагадаємо, 8 листопада Верховна Рада прийняла новий закон про розмитнення ввезених в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією.

Також депутати ввели нову систему штрафів за прострочені «євробляхи». Закон передбачає введення базових ставок для автомобілів залежно від типу двигуна і його об’єму. Так, для бензинових двигунів об'ємом до 3000 і понад 3000 куб. см вводяться базові ставки відповідно 50 і 100 євро.

Для дизельних двигунів об'ємом до 3500 і понад 3500 куб. см вводяться базові ставки відповідно 75 і 150 євро. Також вводиться граничний коефіцієнт віку автомобіля, що становить 15 років.

Євробляхи, єврономера, протест
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: