Завантаження ...
banner
banner

Яка конфліктна ситуація виникла між працівниками КП "ВУКГ" та власницею одного із домогосподарств

21 листопада відбулась нарада за участі міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови Григорія Олійника та начальника КП «Виробниче управління комунального господарства» Владислава Кормана щодо встановлення майданчика для сміттєзбиральних баків

конфлікт, майданчик, сміттєві баки, КП

21 листопада відбулась нарада за участі міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови Григорія Олійника та начальника КП «Виробниче управління комунального господарства» Владислава Кормана щодо встановлення майданчика для сміттєзбиральних баків на розі вулиці Незалежності та вулиці Нежатинська, про це пише Ніжинська міська рада.

Владислав Адольфович доповів що надходили звернення від мешканців вулиці Нежатинська та вулиці Незалежності, щодо встановлення сміттєвих баків для збору побутових відходів (ПВ).

Адміністрація підприємства КП «ВУКГ» виїзджало узгодити місце для розташування майданчику. Відстань між домогосподарством по вулиці Нежатинській, 105 та сміттєвими баками близько 20 метрів, але власники приватного будинку біля якого встановлено майданчик проти. Тому в працівників підприємства та власницею домогосподарста виникла конфліктна ситуація.

Міський голова Анатолій Валерійович доручив директору КП «ВУКГ» Владиславу Корману прибрати сміттєзбиральний майданчик, публічно вибачитись перед власницею домогосподарства. 

Узгодити з усіма мешканцями вулиці Нежатинська та вулиці Незалежності іншого місця для розташування майданчика по збору ТПВ. Також на ім'я міського голови написати службову записку з поясненням тих працівників у яких виник конфлікт, та притягнути до дисциплінарної відповідальності. 

конфлікт, майданчик, сміттєві баки, КП

конфлікт, майданчик, сміттєві баки, КП
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: