Завантаження ...
banner

На Острі консервують гідротехнічні споруди

Почалась підготовка водогосподарських об’єктів та систем до пропуску осінніх паводків та роботи в зимовий період. Про це інформує Деснянське басейнове управління водних ресурсів

МУВКГ, остер, консервація

Почалась підготовка водогосподарських об’єктів та систем до пропуску осінніх паводків та роботи в зимовий період. Про це інформує Деснянське басейнове управління водних ресурсів.

Відповідно до «Правил технічної експлуатації меліоративних систем», по закінченню вегетаційного періоду проводиться консервація гідротехнічних споруд та спорожнення відкритої мережі каналів.

Упродовж жовтня-листопада на регулюючих гідротехнічних спорудах забезпечено відкриття затворів (щитів), перевірка їх підйомних механізмів, очищення водопропускних конструкцій від мулу та сміття.

За інформацією Ніжинського міське управління водного господарства, працівниками місцевої експлуатаційної дільниці №3 проведені роботи з відкриття затворів на руслових шлюзах осушувальної системи для спорожнення каналів відкритої мережі. Наразі Ніжинським міжрайонним управлінням водного господарства закінчуються роботи з консервації гідротехнічних споруд на осушувальній системі «Остер-ІІ черга».

МУВКГ, остер, консервація

МУВКГ, остер, консервація

МУВКГ, остер, консервація

МУВКГ, остер, консервація


Джерело: ПравдаТут Ніжин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: