Завантаження ...
banner
banner

Нерегульований залізничний переїзд став "каменем спотикання" на маршруті Ніжин - Носівка

Нерегульований залізничний переїзд став "каменем спотикання" для здійснення пасажирських перевезень на маршруті Ніжин — Носівка, що слідує через Володькову Дівицю, повідомляє Чернігівська ОДА

залізничний переїзд, маршрут, об'їзд, Ніжин-Носівка

Фото з мережі інтернет

Нерегульований залізничний переїзд став "каменем спотикання" для здійснення пасажирських перевезень на маршруті Ніжин — Носівка, що слідує через Володькову Дівицю, повідомляє Чернігівська ОДА.

З
а правилами перетинати такий переїзд автобуси не можуть. Тож доводиться рухатися в об’їзд або ж висаджувати пасажирів чи не на половині шляху.

Вихід з цієї ситуації шукали 22 листопада під час засідання профільної координаційної ради в області.

Наразі облдержадміністрація готуватиме відповідний лист до Південно - Західної залізниці та звернення до Ніжинської міської ради, райдержадміністрації з проханням провести обговорення із зацікавленими сторонами.

Варіант вирішення: досягнути домовленості з підприємством, для якого цей переїзд є стратегічно важливим, обладнати його необхідним ліхтарем та сигналізацією (за попередніми розрахунками витратна частина є посильною). Варто обговорити з перевізником і можливе надання послуг на час проведення відповідних робіт.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: