Завантаження ...
banner
banner

Ніжинців закликали не панікувати і не піддаватися на провокації

Заступник міського голови Ігор Алєксєєнко звернувся до організацій та бюджетних установ Ніжина з проханням зберігати спокій та тверезе мислення на період запровадження в області воєнного стану

паніка, курс, долар, продукти

Заступник міського голови Ігор Алєксєєнко звернувся до організацій та бюджетних установ Ніжина з проханням зберігати спокій та тверезе мислення на період запровадження в області воєнного стану, пише ПравдаТУТ Ніжин.

«Якщо Ви в себе вдома зберігаєте долари чи євро, будь ласка, не треба бігти та скоріше обмінювати їх. Цим можуть легко скористатися зловмисники. Як правило, у паніці люди масово скуповують всі сірники, сіль, борошно, цукор, макарони. Покупці знають, де це зробити. А потім придбане довгоносик доїдає на балконі. У такі періоди активізовуються й спекулянти. Не ведіться на провокації, не панікуйте, не робіть ніяких поспішних кроків», – зауважив посадовець.

Він також наголосив, що місто працюватиме в штатному режимі, конституційні права громадян не будуть обмежені жодним чином.

«Усі загальноміські заходи, які ми плануємо, як-от відкриття ялинки, вшанування пам’яті «чорнобильців», будуть проводитись. Обмеження стосуються насамперед керівного складу міста. Скажімо, без дозволу відповідних структур міський голова чи його заступники не мають права виїжджати за територію Чернігівщини. Заспокойтесь та давайте працювати», – сказав Алєксєєнко.

У першу чергу, як ми вже повідомляли раніше, введення воєнного стану направлено на посилення боєготовності військ, щоб оперативно протидіяти в разі можливої агресії. У посиленому режимі працюватиме СБУ та поліція.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: