Завантаження ...
banner
banner

СБУ блокувала виробництво фальсифікованого палива на Чернігівщині

На Чернігівщині співробітники СБ України спільно з Державною фіскальною службою блокували масштабне виробництво та реалізацію фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів. Оперативники спецслужби

СБУ, паливо, фальсифікат

На Чернігівщині співробітники СБ України спільно з Державною фіскальною службою блокували масштабне виробництво та реалізацію фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів.

Оперативники спецслужби встановили, що приватний підприємець налагодив виробництво контрафактного пального на кількох нафтобазах регіону. Перед завантаженням до автоцистерн ділок змішував бензин із сумішами та домішками, у тому числі забороненими до використання.

Потім пальне, яке не відповідало стандартам якості, реалізовувалось через мережу автозаправних станцій в Київській та Чернігівській областях.

Під час проведення санкціонованих слідчих дій на території нафтобаз правоохоронці виявили майже три тисячі тонн фальсифікату. Орієнтовна вартість вилученого пального становить приблизно дев'яносто мільйонів гривень.

Наразі вилучені зразки паливно-мастильних матеріалів надіслані на експертизу.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

Прес-центр СБ України

СБУ, паливо, фальсифікат

СБУ, паливо, фальсифікат
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: