Завантаження ...
banner
banner

Президент представив нового очільника Чернігівської обласної держадміністрації

Вчора, 29 листопада, Чернігівщину відвідав президент України Петро Порошенко. Зокрема, він побував у навчальному центрі "Десна" та у Чернігові, де представив нового очільника Чернігівської ОДА Олександра Мисника

Вчора, 29 листопада,  Чернігівщину відвідав президент України Петро Порошенко. Зокрема, він побував у навчальному центрі "Десна" та у Чернігові, де представив нового очільника Чернігівської ОДА Олександра Мисника.

«Перш за все дозвольте почати з того, щоб представити вам нового голову Чернігівської обласної державної адміністрації пана Олександра Мисника», - сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі активом Чернігівської області в ході робочої поїздки. Глава держави вручив новому керівнику ОДА посвідчення. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

«Де народився, там і пригодився – пан Олександр з Чернігівської області. Має дуже амбітні плани. Президент йому довіряє», - зазначив він.

Президент також додав, що життєвий шлях нового очільника області переконує його, що будуть організовані рішучі кроки у напрямку розвитку регіону. «Впевнений, що вам по плечу і ті непрості завдання, які зараз складаються, виходячи із політичної обстановки, як внутрішньої, так і зовнішньої», - наголосив Глава держави.

Довідково: Мисника відносять до команди народного депутата Валерія Давиденка (виборчий округ №208). І хоча нардеп входить до фракції БПП, на Чернігівщині він відомий підтримкою партії "Наш край". Про це повідомляє видання Час Чернігівський.

Попередній голова ОДА Валерій Куліч, звільнений 30 липня. Відтоді майже 4 місяці обов'язки губернатора виконувала Юлія Свириденко, перший заступник голови.

Олександр Мисник, до призначення голова Менської районної ради. У 2015 році обирався як представник БПП. Зараз з партією «Наш край".

Має економічну освіту. Починав працювати у Корюківському районі, і місцевому колгоспі. Багато років працював у районних податкових інспекціях.

У 2010-2014 роках був заступником голови Менської райдержадміністрації, опікувався соціально-економічними питаннями.

Більше року – у 2014-2015 роках – очолював Менську РДА. А після виборів до місцевих рад обраний головою Менської районної ради, від Блоку Петра Порошенка.

Є у нового голови Чернігівської ОДА і програш на виборах – у 2017 році балотувався на мера міста Мена. У програмі вказано, що йде самовисуванцем. Хоча його підтримувала партія «Наш край» і особисто нардеп Валерій Давиденко. Втім, Мисник програв кандидату від Радикальної партії Ляшка Геннадію Примакову. Різниця – у кількасот голосів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: