Завантаження ...
banner
banner

Амбулаторію сімейної медицини №2 хочуть розширити

28 листопада у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього

медицина, Амбулаторія сімейної медицини, площа, розширення

28 листопада у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. 

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

На засіданні Головний лікар комунального некомерційного підприємства «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко надала пояснення щодо вирішення питання збільшення корисної площі Амбулаторії сімейної медицини №2, що розташована за адресою: місто Ніжин, вулиця Шевченка 83/3, шляхом придбання квартири №9 по вулиці Шевченка 83/3. 

Збільшення площі амбулаторії дозволить покращити умови перебування пацієнтів і отримання медичної допомоги.

Дана амбулаторія фактично знаходиться в двох окремих приміщеннях одного будинку, між ними знаходиться квартира №9. Тому вигідніше придбати приміщення і розширити амбулаторію, аніж перенести пункт сімейної медицини в будівлю НВК № 16 «Престиж», адже для перенесення і реконструкції під медичні кабінети необхідно значно більше часу і коштів. 

Для вирішення даного питання комісія зробить робочий візит на вулицю Шевченка 83/3 та огляне Амбулаторію сімейної медицини №2.



Такий вигляд зазвичай має амбулаторія сімейної медицини №2 зсередини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: