Завантаження ...
banner

На Чернігівщині припинено незаконну діяльність автомобільного газозаправного пункту

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури, слідчими Бобровицького відділу поліції припинено незаконну діяльність автомобільного газозаправного пункту, розташованого в одному з населених пунктів Бобровицького району

Заправка, газ

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури, слідчими Бобровицького відділу поліції за оперативного супроводу співробітників головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області та Управління захисту економіки в Чернігівській області, припинено незаконну діяльність автомобільного газозаправного пункту, розташованого в одному з населених пунктів Бобровицького району.

У ході розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) встановлено, що фізичною особою-підприємцем здійснювалась господарська діяльність пов’язана з придбанням, зберіганням та реалізацією скрапленого газу, без передбачених законодавством дозвільних документів.

Обʼєкт підвищеної небезпеки функціонував у межах населеного пункту створюючи небезпеку для життя та здоровʼя громадян.

Під час санкціонованого обшуку 29.11.2018 виявлено та вилучено обладнання для відпуску та зберігання скрапленого газу а також пальне загальним об’ємом понад 2500 літрів.

Подальше досудове розслідування триває.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: