Завантаження ...
banner

Смертельна ДТП сталася у Коропському районі

Третього грудня о 22:49 до Служби порятунку "101" у Коропському районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась поблизу села Оболоння. За попередніми даними, 44-річний водій автомобіля "Volkswagen Transporter" не впорався з керуванням, з'їхав в кювет та перекинувся

Третього грудня о 22:49 до Служби порятунку "101" у Коропському районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась поблизу села Оболоння. За попередніми даними, 44-річний водій автомобіля "Volkswagen Transporter" не впорався з керуванням, з'їхав в кювет та перекинувся.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Чернігівській області.

В результаті події отримала травми 38-річна пасажирка. Жінку до прибуття рятувальників було госпіталізовано каретою швидкої медичної допомоги до Коропської центральної районної лікарні. Нажаль, водій, якого затисло деформованими конструкціями транспортного засобу, загинув на місці пригоди.

По темі: 
ДТП на площі Франка

Для проведення аварійно-рятувальних робіт з деблокування загиблого чоловіка залучались рятувальники 9-го Державного пожежно-рятувального посту УДСНС України у Чернігівській області.

Надзвичайники звертають увагу водіїв суворо дотримуватись правил дорожнього руху та бути уважними на дорозі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: