Завантаження ...
banner
banner

Ніжинка поділилася враженнями після шоу «Х-Фактор»

Мріяти можуть всі, а от здійснювати їх – лише сильні та цілеспрямовані люди. Такою є ніжинка Анастасія Синякова, учасниця українського шоу «Х-фактор – 9». Цього жовтня всі обласні ЗМІ «майоріли» заголовками

Анастасія Синякова, Х-фактор

Мріяти можуть всі, а от здійснювати їх – лише сильні та цілеспрямовані люди. Такою є ніжинка Анастасія Синякова, учасниця українського шоу «Х-фактор – 9».

Цього жовтня всі обласні ЗМІ «майоріли» заголовками «Ніжинка вразила суддів «Х-фактру». Виконувала Анастасія пісню «О любви я не успела тебе сказать». Душевне виконання зачепило душі суддів проекту і вони дали Насті шанс проявити свої вокальні здібності. 

Минуло більше місяця і журналісти сайту «Нежатин» вирішили поспілкуватись з талановитою ніжинкою, аби дізнатись як змінилось її життя.

- Коли ви вперше пов’язали своє життя з музикою?

- Співати я почала ще зі шкільних років. Хоча музика подобалась мені з раннього дитинства: всі мультики, фільми, концерти – все це я дивилась за любки і коли чула мелодійну пісню – підспівувала. В школі змогла відкрити в собі талант співати і зрозуміла, що вже просто ні дня не можу без того, аби не заспівати. Виступала на міських заходах і мені подобалось виступати перед публікою, коли люди аплодують і заряджаються твоєю енергетикою. 

В 15 років пішла працювати співачкою в одне з ніжинських кафе. Та це вже було з намірів заробити, адже моя мама виховувала мене без батька і я розуміла, як це важко. Це була моя перша робота та я мусила її кинути, і змусила мене це зробити неадекватна поведінка деяких відвідувачів, чого я не могла терпіти.

- Чому почали співати в електричках?

- Це вже була моя друга робота. Ви ж розумієте, кожен має заробляти тим, що у нього найкраще виходить. Немає різниці, де тебе слухають люди: в електричці чи на великій сцені. Всі люблять музику. А я люблю людей і мені подобається наповнювати їх життя душевною лірикою.

Анастасія Синякова, Х-фактор

- Як наважились піти на «Х-фактор»?

- Звісно, завжди хочеться йти вперед і досягати більшого. Такою сходинкою вверх стала для мене участь у проекті «Х-фактор-9». Звісно хвилювалась, але мені було просто з думкою, що я перед журі буду такою, як я є – справжньою. Можливо люди люблять шоу, але для мене важливо, аби глядачі врили моєму виконанню і воно чіпляло серця. Для мене музика – це все, і в ній я висловлюю радість, біль, щастя, печаль. Кожна ж людина в чомусь себе проявляє. А я переживаю всі пісні, які співаю.

- Чого обрали для виконання пісню «О любви я не успела тебе сказать»?

- Її зміст перегукується з пережитими мною почуттями. Я  з тих людей, які ніколи не перестають вірити і чекати кращого. Пісня про любов, і хоча в моїй душі зараз біль, гадаю це почуття прийде в моє життя і вилікує її.

- Як судді відреагували на Ваш символічний подарунок – ніжинські огірки?

- Я дуже люблю своє рідне місто Ніжин. А цей подарунок у вигляді баночки з ніжинськими огірками дасть можливість суддям зрозуміти, який же він – Ніжин на смак. Для мене було великими здивуванням, коли Данилко сказав, що ніколи не бачив огірків у томаті. Приємно, коли ти для людей відкриваєш щось нове.

Анастасія Синякова, Х-фактор

- Розкажіть про власне вашу участь у проекті

- Коли після відбору ми приїхали в табір – це було дуже важко. Нас було 250 чоловік. Повезли нас не селити, а одразу на іспит. Нам ставили завдання, і ми їх виконували. Тоді я не спала три доби. Згодом я увійшла в 50 кращих, а далі… Сталось, як сталось. 

Чому не пройшла далі, не можу сказати. Мені здається що, коли у співака є вже кліпи, шанувальники, він не має йти на це шоу, якщо воно є народним. Це шоу має бути для тих, у кого нині немає нічого і, хто хоче реалізувати себе, прикладаючи до цього всі зусилля.

- Що найбільше вам запам’яталось з участі в «Х-Факторі»?

- Коли нас поділили на двійки для завдання, я побувала в парі з Дядьою Жорою. Тоді я пережила дуже прикольний день: ми жартували, сміялись – то було стільки позитиву, шкода це не потрапило в ефір.

Анастасія Синякова, Х-фактор

- Чи підтримують Вас у цьому занятті рідні люди?

- У тому, що я співаю мене підтримує мама Люда та  донечка Лєра. Зараз вона дуже любить Олега Винника, адже ще за участі в проекті її він поцьомав тричі, гладив за носик, і їй це так запам’яталось.
 
- Що Вас зараз надихає співати?

- Надихає співати душа. Якась біль, переживання, емоції. Не можу цього тримати в собі і співаю.  Думаю, що ніколи цього не кину, адже в цьому вся я.

- Чи плануєте брати участь ще в якихось пісенних проектах?

- Наступного року знову поїду брати участь в «Х-факторі». І буду намагатись пройти далі, до тих пір, поки не доб’юсь свого – стати відомою співачкою. Як то кажуть: «Стукайте і вам відчинять». Тож буду «стукати»…

Спілкувалась Марина Волинець

Анастасія Синякова, Х-фактор
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: