Завантаження ...
banner
banner

Подробиці ДТП на Василівській: порятунок водія

4 грудня о 03:21 у місті Ніжині до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що по вулиці Василівській біля буд. 44-А сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє Управління

ДТП, Василівська, рятувальники, водій

4 грудня о 03:21 у місті Ніжині до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що по вулиці Василівській біля буд. 44-А сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Чернігівській області.

В результаті зіткнення легкового автомобіля "Volkswagen Caddy" з придорожнім деревом, 22-річного водія затисло деформованими конструкціями транспортного засобу.

Для проведення невідкладних аварійно-рятувальних робіт оперативно було залучено відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області.

Надзвичайники у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки за допомогою спецінструменту вивільнили чоловіка та передали медичним працівникам. Каретою швидкої медичної допомоги постраждалого з травмами різного ступеню тяжкості було доставлено до Ніжинської міської лікарні.

У зв’язку з цим, рятувальники ДСНС України закликають водіїв не перевищувати швидкість та дотримуватися правил дорожнього руху.

ДТП, Василівська, рятувальники, водій
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: