Завантаження ...
banner
banner

Ще одна перемога юної ніжинської художниці Мирослави Павлюченко

Перемогу у Всеукраїнському конкурсі "Боже Україну бережи!" отримала учениця школи мистецтв при КВНЗ "НУКіМ ім. М. Заньковецької" - Павлюченко Мирослава в старшій віковій категорії. Про це на своїй сторінці

перемога, художниця, Мирослава Павлюченко

Перемогу у Всеукраїнському конкурсі "Боже Україну бережи!" отримала учениця школи мистецтв при КВНЗ "НУКіМ ім. М. Заньковецької" - Павлюченко Мирослава в старшій віковій категорії.

Про це на своїй сторінці у Facebook талановита ніжинська майстриня-художниця, викладач Юлія Петренко.

Переможці конкурсу будуть відзначені 19 грудня 2018 року в місті Ірпінь в Національному університеті фіскальної служби України, де буде проведена виставка творів учасників проекту.

перемога, художниця, Мирослава Павлюченко

Юна художниця Мирослава Павлюченко може похвалитися безліччю нагород і перемог у престижних мистецьких конкурсах. Її картини прикрашають два багатоповерхових ніжинських будинки, вона провела вже три персональні виставки.

Мирослава – володарка титулу "Юний меценат", "Обдарована дитина України" та має звання "Найтворча дитина" за результатами конкурсу "Диво-дитина – 2016". 

У неї є вже свій неповторний почерк та характер митця. Мирослава талановита дитина, яка працює в декількох техніках, серед яких –  розпис на пері, батик, розпис на склі. 

перемога, художниця, Мирослава Павлюченко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: