Завантаження ...
banner
banner

В області розпочались збори оперативного резерву першої черги

3 грудня в області розпочались збори оперативного резерву першої черги. Вони проводитимуться у складі бригад та навчальних центрів. Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час відвідання військових навчань в Гончарівському. Планується, що завершитися збори мають до початку новорічних свят

3 грудня в області розпочались збори оперативного резерву першої черги. Вони проводитимуться у складі бригад та навчальних центрів. Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час відвідання військових навчань в Гончарівському. Планується, що завершитися збори мають до початку новорічних свят.

Петро Порошенко, Президент України: «Зараз буде проведено навчання й резерву першої черги. Він складається з бійців, які пройшли АТО, які мають бойовий досвід, які приписані до відповідних бригад частини підрозділів. І сьогодні ми можемо бачити вже перші знаки, коли в військкомат запросили 30 бійців для навчання, а прийшло 165».

Також в областях, де запроваджено воєнний стан, проходять збори з військовозобов’язаними територіальної оборони. На них мають провести бойове злагодження бригад та батальйонів для підготовки до захисту своїх областей.

Віталій Кирилов, начальник прес-центру оперативного командування «Північ»: «Вже другого числа були перші збори з офіцерським складом бригад територіальної оборони. І з восьмого передбачається з усім складом військовозобов’язаних, які приписані до бригад територіальної оборони». 



UA: Чернігів,
джерело
 gorod.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: