Завантаження ...
banner
banner

Новорічний ярмарок з продажу ялинок та сосен: вже з 10 грудня у Ніжині

Відповідне рішення сьогодні, 6 грудня розглянули на засіданні виконавчого комітету "Про організацію проведення Новорічного ярмарку з продажу ялинок та сосен". З метою впорядкування новорічної

ярмарок, ялинки, сосни

Відповідне рішення сьогодні, 6 грудня розглянули на засіданні виконавчого комітету "Про організацію проведення Новорічного ярмарку з продажу ялинок та сосен".

З метою впорядкування новорічної передсвяткової торгівлі ялинками на території міста та недопущення розташування несанкціонованих місць торгівлі, виконавчий комітет міської ради вирішив організувати у період з 10 по 31 грудня 2018 року Новорічний ярмарок з продажу ялинок та сосен на території асфальтованого майданчику  по вулиці Набережна Вороб’ївська,11 А.

Головним розпорядником Новорічного ярмарку є державне комунальне підприємство «Комунальний ринок». 

Режим роботи  Новорічного ярмарку з 08.00 год. до 21.00 год.

Учасники Новорічного ярмарку, що здійснюватимуть торгівлю на визначених місцях щоденно сплачуватимуть плату за участь у ярмарку у розмірі 8,5 грн. (0,5 неоподаткованого мінімуму) за 1 один погонний метр.

Як зазначив заступник міського голови Григорій Олійник, що у місті досить поширена практика несанкціоновано розміщених торгових місць. На це мають звертати увагу правоохоронні органи і відповідна інспекція.

Також, обов'язковою вимогою чинного законодавства є наявність чипів на ялинках.

При обговоренні рішення, зазначили, що на сьогодні, заяв на розміщення торгових місць з ялинками і соснами більше не надходило.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: