Завантаження ...
banner
banner

Ціни на опалення та гарячу воду пропонують підняти

ТОВ «НіжинТеплоМережі» опублікували проект рішення про підвищення цін на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води

ТОВ «НіжинТеплоМережі» опублікували проект рішення про підвищення цін на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води.

З самим проектом можна ознайомитись нижче, а щодо найцікавіших пунктів проекту, то ціну на централізоване опалення для будинків планується встановити на рівні 2 040,40 грн./ Гкал -для абонентів житлових будинків з будинковими приладами обліку теплової енергії, і 43,49 грн. за 1 кв. м - для абонентів житлових будинків без будинкових приладів обліку теплової енергії .

Діючий тариф є 1613,25 грн./ Гкал для будинків зі лічильниками та 34,38 грн. за 1 кв. м для будинків без лічильників.

Ціни на централізоване постачання гарячої води планується встановити наступні:

- за умови підключення рушникосушильників 120,32 грн. за 1 куб.м (проти діючих 95,79 грн. за 1 куб.м)
- за умови відсутності рушникосушильників 110,11 грн. за 1 куб.м (діючий 88,46 грн. за 1 куб.м)

В пояснювальній записці наводяться такі причини підняття цін, як зростання ціни на газ, електроенергію та воду, а також збільшення мінімальної заробітної плати.

Рішення набуде чинності після його прийняття виконавчим комітетом Ніжинської міської ради в другій половині грудня.

Важливо, що як, запевняє керівництво підприємства вже зараз з нинішнім тарифом “НіжинТеплоМережі” має збитки у розмірі від 3,6 до 4 мільйонів гривень. Про це повідомляє повідомляє видання Нежатин.

Окрім того маються і борги населення, котрі зараз складають близько 12 млн. грн. Саме ж підприємство має борг перед газопостачальною компанією  НАК “НафтогазУкраїни” в сумі 56 млн. грн.

Опалення, НіжинТеплоМережі Опалення, НіжинТеплоМережі Опалення, НіжинТеплоМережі



mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: