Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські оперативники вирахували та затримали чергового наркозбувальника у Ніжині

Вчора, 6 грудня, поліцейськими відділу затримано «на гарячому» чергового наркозбувальника, який розгорнув свій незаконний бізнес у орендованій квартирі однієї з багатоповерхівок міста

Поліція, кримінал
Фото з мережі Інтернет

Вчора, 6 грудня, поліцейськими відділу затримано «на гарячому» чергового наркозбувальника, який розгорнув свій незаконний бізнес у орендованій квартирі однієї з багатоповерхівок міста.

Увагу правоохоронців привернув 33-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжку. Було отримано інформацію про те,що він продає метадон прямо за місцем свого проживання. Вказану інформацію ретельно перевірили та вона повністю підтвердилася. Вже у рамках кримінального провадження проведено цілий комплекс слідчих дій та оперативно-розшукових заходів, спрямованих на документування злочину та затримання наркозбувальника.

6 грудня чоловік продав чергову партію наркотику та спокійно залишався у своїй квартирі рахувати прибутки. В цей час до нього в двері знову подзвонили, але вже не «клієнти», а слідчі з понятими та ухвалою суду. Чоловіка затримали за підозрою у вчиненні злочину передбаченого ст. 307 КК України, а у квартирі провели обшук. В ході обшуку вилучено наркотики, які хазяїн не встиг продати, ваги та пакети для його фасування, гроші отримані від нелегального бізнесу, а ще цілу купу медичних шприців. На додачу до всього цього, виявилося, що чоловік ще і зброю мав! У квартирі вилучено пістолет та набої до нього.

Оперативники з’ясували, що чоловік не лише продавав наркотичні засоби всім охочим. За побажанням «клієнта» він міг самостійно приготувати йому ін’єкцію та люб’язно пропонував «пригоститися» наркотиком у цій же квартирі.

Наразі чоловіка затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Слідчі, під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури, готують йому повідомлення підозру та перевіряють на причетність до інших злочинів, у тому числі пов’язаних із незаконним обігом зброї.

До слова,це вже 12-й наркозбувальник, який з початку року відправився за грати завдяки Ніжинським поліцейським та прокурорам.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: