Завантаження ...
banner
banner

Мешканців багатоповоперхівок у Ніжині закликають організуватися і взяти участь у проекті ЄС

6 грудня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством

мешканці, багатоповерхівки, ОСББ, проект, гроші, ЄС

6 грудня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

Начальник сектора з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Віра Топіха зазначила: «Європейський Союз та Програма розвитку ООН (ПРООН) запускають дворічний проект «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» з метою стимулювати та підтримати створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у всіх 24 областях України. 

ЄС надає фінансування розміром 4 млн євро в межах Програми підтримки енергоефективності для України (EE4U). Уже на наступному тижні відкривається платформа для реєстрації ініціативних груп мешканців багатоповерхових будинків, що бажають створити ОСББ та взяти участь у Проекті ЄС/ПРООН "HOUSES". 

Тож, просимо всіх активних мешканців багатоповоперхівок організуватися та зареєструватися на платформі. Це Ваш шанс спершу отримати підримку та супровід у створенні ОСББ, а потім у впровадженні енергоефективних заходів у будинку. 

За детальною інформацією звертатися у кабінет 9Б за адресою площа ім. І. Франка, 1, м. Ніжин або за тел. 7-14-85».

мешканці, багатоповерхівки, ОСББ, проект, гроші, ЄС
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: