Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині привітали військовослужбовців

6 грудня - День Збройних сил України. З нагоди свята в міському Будинку культури відбулися урочистості, де вітали військовослужбовців. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто ціною власного життя здобував цілісність України, захищаючи її східні рубежі

Армія, Збройні сили

6 грудня - День Збройних сил України. З нагоди свята в міському Будинку культури відбулися урочистості, де вітали військовослужбовців. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто ціною власного життя здобував цілісність України, захищаючи її східні рубежі. 

З словами щирої вдячності до батьків та рідних полеглих героїв звернувся військовий комісар Володимир Якущенко та вручив їм відзнаки.

З вітальним словом виступив міський голова Анатолій Лінник. Він подякував батькам, які виховали справжніх патріотів, синів. Вони стали героями ціною власного життя. Ніжинці пам’ятають їх подвиг. У своєму виступі Анатолій Лінник згадав волонтерів. Волонтерський рух на Чернігівщині зародився в Ніжині. Саме ніжинці одні з перших допомагали військовим, продемонстрували яскравий приклад єдності і допомоги. Подякував учасникам АТО, які сумлінно виконали свій військовий обов’язок і сьогодні мають активну громадянську позицію, є активними учасниками громадського життя міста та побажав всім мирного, чистого неба…

До вітань приєдналася і помічник-консультант народного депутата Олександра Кодоли, волонтер Тамара Стратілат. Від імені народного депутата вона привітала військовослужбовців, учасників АТО, щиро подякувала батькам та рідним полеглих під час виконання службових обов’язків на Сході та вручила Подяки від Олександра Кодоли.

По закінченні урочистої частини гарний настрій дарували глядачам гість Ніжина Чернігівський гурт «Сіверські клейноди».


Армія, Збройні сили

Армія, Збройні сили

Армія, Збройні сили

Армія, Збройні сили

Армія, Збройні сили

Армія, Збройні сили












































За матеріалами Ніжинської міської газети "Вісті"

та відділу інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю виконавчого 
комітету Ніжинської міської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: