Завантаження ...
banner
banner

Міська влада може віддячити Петру Іванову квартирою

Вчора, 11 грудня, відбулася прес-конференція міського голови Анатолія Лінника, чемпіона світу за версією WBC Петра Іванова та його тренера В'ячеслава Кожуховського


Вчора, 11 грудня,  відбулася прес-конференція міського голови Анатолія Лінника, чемпіона світу за версією WBC Петра Іванова та його тренера В'ячеслава Кожуховського. В ній також взяли участь представники влади, депутати Ніжинської міської ради, спортивна громадськість та ЗМІ.

Читайте також: 
Сюжет 1+1 про ніжинського боксера Петра Іванова. Відео

На початку зустрічі Анатолій Лінник розповів що 8 грудня у столиці Франції Парижі відбувся бій за титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів. За титул чемпіона світу боровся ніжинець Петро Іванов та чемпіон Франції Луі Тутін. Суперником був багаторазовий чемпіон Франції та Європи. На його рахунку 12 боїв та 12 перемог (11 закінчені достроково). У Петра було 11 боїв, 9 з яких були переможними. Для нашого юного спортсмена, бій на такому високому рівні був вперше.Петро в 9 раунді відправив суперника в нокаут, після чого суперник відмовився продовжувати поєдинок. Анатолій Валерійович побажав нашому чемпіону міцного здоров'я, наснаги та подальшого професійного зростання спортивній арені.

Також додав що надав доручення відповідним управлінням вивчити питання щодо купівлі квартири для ніжинського боксера – чемпіона світу за версією WBC серед юніорів Петра Іванова.

До вітальних слів долучились також депутати міської ради Олександр Шалай, Наталія Радченко, Володимир Мамедов, Сергій Гриценко та інші.

В свою чергу Петро Іванов висловив слова вдячності своїм батькам за підтримку та розуміння(свій перший дзвінок після виграшу зробив звичайно мамі та татові), також подякував тренеру, спонсорам та всім вболівальникам, які за нього вболівали та підтримували.

Батько чемпіона Олег Іванов додав що Петро з 10 років мріяв стати чемпіоном з боксу(адже ще з дитинства він ним захоплювався) і він своєї мрії досяг. Тепер головне втримати титул та йти далі до нових перемог.

Наприкінці зустрічі всі бажаючі мали можливість зробити фото на пам'ять з чемпіоном.










За матеріалами
Відділу інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: