Завантаження ...
banner
banner

Любителі зимової риболовлі випробовують лід на міцність

Взимку, з появою льодового покриву на водоймах любителі риболовлі та пересічні громадяни масово вирушають на річки, ставки та озера. Проте, незважаючи на застереження рятувальників, люди нехтують

рятувальники, лід, риболовля

Взимку, з появою льодового покриву на водоймах любителі риболовлі та пересічні громадяни масово вирушають на річки, ставки та озера. Проте, незважаючи на застереження рятувальників, люди нехтують елементарними правилами безпечної поведінки. Вони виходять на тонку кригу, без необхідних засобів порятунку, тим самим наражаючи себе на небезпеку.


10-го грудня фахівцями Менського та Корюківського районних підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області здійснили рейдову перевірку місць зимової риболовлі та масового відпочинку людей на річках Мена та Бреч, що в райцентрах. 


В ході проведення заходу рятувальники розповіли рибалкам, а також пересічним громадянам про трагічні випадки, що мали місце протягом цього року, довели основні вимоги безпечної поведінки під час перебування на льоду та дії щодо порятунку потопаючих. 


Співробітники ДСНС вручали населенню інформаційні пам’ятки та листівки з питань безпеки життєдіяльності. А дорослим нагадали про необхідність постійно контролювати розваги дітей, які можуть вигадати небезпечні ігри на льоду водойм.

Рятувальники ДСНС України звертаються до громадян з наполегливим проханням, не виходити на тонку кригу водойм та не наражати себе на небезпеку. Дотримуйтесь порад рятувальників та дбайте про свою та безпеку своїх дітей.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: