Завантаження ...
banner

Ціну за опалення піднімати не будуть. Поки що

Сьогодні, 13 грудня, на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради було розглянуто проект рішення про підвищення цін на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води

Опалення, ціна, тариф

Сьогодні, 13 грудня, на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради було розглянуто проект рішення про підвищення цін на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води.

Пропонувалось підняти ціну на опалення для багатоквартирних будинків з 1613,25 грн./ Гкал для будинків з лічильниками та 34,38 грн. за 1 кв. м для будинків без лічильників до рівня 2 040,40 грн./ Гкал  і 43,49 грн. за 1 кв. м відповідно.

Аргументується  підвищення ціни на тепло зростанням цін на електроенергію  воду та збільшенням мінімальної заробітної плати. Це при тому, що газ не для населення з 1 листопада подешевшав на 19,3%.

В ході засідання виконкому відбулось обговорення даного питання, згадували про проблеми з опаленням, зокрема неякісне утеплення тепломагістралей, які часто «гріють вулицю».

Прозвучала теза, що у випадку, якщо ціну за опалення не збільшать, то в бюджет 2019 необхідно буде закладати кошти на відшкодування різниці у тарифах.

Зрештою, вирішили зібрати робочу групу, щоб обговорити підняття тарифів. Розгляд рішення про підняття тарифів переноситься на наступний четвер.

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: