Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці, візьміть участь у голосуванні за проекти громадського бюджету на 2019 рік

З 24 грудня 2018 року по 04 січня 2019 року починається голосування за громадські проекти які пройшли відбір. Відповідно до рішення робочої групи до голосування допущено сім проектів (шість великих та один малий)

громадські проекти, голосування

З 24 грудня 2018 року по 4 січня 2019 року починається голосування за громадські проекти які пройшли відбір. 

Відповідно до рішення робочої групи до голосування допущено сім проектів (шість великих та один малий). Голосування проходить з 8.00 до 17.00 години в уповноваженому робочому органі та у часи роботи визначених пунктів голосування(площа Івана Франка,1, каб. 65 (4 поверх).

Нагадаємо, минулого року на проекти громадського бюджету було виділено 875 тисяч гривень, скільки грошей буде виділено на проекти громадського бюджету у 2019 році стане відомо пізніше.

Проголосувати можна за 1 малий та 1 великий проект, про що робиться позначка у відповідній графі. Бланк для голосування вважається недійсним, якщо не виконано умови голосування.

1 малий проект:

1.«Університет третього віку» на базі Територіального центру соціального обслуговування (облаштування та оснащення комфортного простору для слухачів).(99тис.00грн. автор проекту: Балакірєва Ірина Олександрівна).

громадські проекти, голосування

6 великих:

1. Створення креатив – простору актової зали ЗОШ І-ІІ ст. №1 (399 тис. 864 грн. автор проекту: Хоменко Тамара Олексіївна).

2. Благоустрій переходу (сполучення) між основними будівлями лікувальних закладів м. Ніжина «Крок до майбутнього медичного містечка.(400 тис. 00 грн. автор проекту: Іллюшко Юлія Анатоліївна)

3. «Бібліотека без обмежень» (380 тис. 00грн. автор проекту: Єкименко Олена Євгеніївна).

4. Автобусні зупинки – це зручно, затишно, безпечно.(308 тис. 250 грн.автор проекту: Гриценко Сергій Володимирович)

5. Сучасним дітям – сучасний спортивний майданчик.(399 тис. 00 грн. автор проекту: Гомоляко Андрій Олексійович).

6. Міський екологічний центр при краєзнавчому музеї імені Івана Спаського.(167 тис. 00 грн. автор проекту: Тарасенко Лариса Іванівна).

Детальніше з проектами можна ознайомитись в поданій табличці.

громадські проекти, голосування
громадські проекти, голосування
громадські проекти, голосування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: