Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пограбували літню жінку. Грабіжника затримали "по гарячих слідах"

16 грудня близько 16-тої години Ніжинський відділ поліції отримав чергове повідомлення про крадіжку. Про це на щотижневій оперативній нараді при міському голові повідомила представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко

поліція, кримінал, грабіжник, літня жінка

16 грудня близько 16-тої години Ніжинський відділ поліції отримав чергове повідомлення про крадіжку. Про це на щотижневій оперативній нараді при міському голові повідомила представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

З будинку літньої жінки, яка є місцевою мешканкою, було вчинено крадіжку трьох тисяч гривень. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та наряд групи швидкого реагування.

"По гарячих слідах" вдалося затримати 38-річного місцевого жителя, раніше неодноразово судимого за вчинення аналогічних злочинів. При чоловіку було викрадене, а саме вся сума грошей.

Його затримано у порядку статті 208 ККУ та готується повідомлення про підозру у вчиненні даного злочину. Окрім цього, є інформація, що вказаний чоловік може бути причетний до ряду інших аналогічних злочинів, скоєних на території міста Ніжина.

Досудове розслідування триває.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: