Завантаження ...
banner

"Відкритий Кубок Ніжина" з настільного тенісу: кубок переможців залишився у Ніжині

15 грудня у Ніжині відбулись особисто-командні змагання "Відкритий Кубок Ніжина" з настільного тенісу, які проводився вже 2-й раз і, як пише у Facebook Валерий Фетисов, вже стають традиційними

настільний теніс, кубок міста, спорт, перемога

15 грудня у Ніжині відбулись особисто-командні змагання "Відкритий Кубок Ніжина" з настільного тенісу, які проводився вже 2-й раз і, як пише у Facebook Валерий Фетисов, вже стають традиційними. 


Цього разу за кубок боролися сім команд з трьох міст Чернігівської області: 2 об'єднані команди з Ічні та Іржавця, 2 команди з Прилук і 3 ніжинських команди. 

Кубок залишається в Ніжині! І це вже стає доброю традицією: в минулому році Ніжин також у впертій боротьбі випередив чернігівські команди.

У цій перемозі вирішальними стали виступи капітанів-лідерів команд Ніжин-1 і Ніжин-2 Анатолія Казанцева і Олександра Гречушнікова, що не залишили жодних шансів своїм суперникам в групі ветеранів (1-й виграв всі зустрічі, а другий програв тільки Анатолію) і дівчат, що відмінно зіграли - Інна Безручко і Анастасія Свірідовська, які зайняли 1 і 2 місця в турнірі дівчат. 

настільний теніс, кубок міста, спорт, перемога

Всі поєдинки проходили в найгострішій боротьбі. 

Командні результати такі: 

- 1 місце -  Ніжин-1. Казанцев Анатолій, Безручко Інна, Дерека Андрій;

- 2 місце - Ніжин-2. Гречушніков Олександр, Свірідовська Анастасія, Бутенко Олег;

- 3 місце -  Ічня-1. Брусенко Анатолій, Виноградов Сергій, Овсійко Наталя;

- 4 місце -  Прилуки-ПОНТІМУС. Борисенко Володимир, Лагута Олександр, Мікітуха Олександра.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: