Завантаження ...
banner
banner

Які подарунки за кошти бюджету отримали навчальні заклади у Ніжині

18 грудня 2018 року, напередодні довгоочікуваного і дітьми і дорослими свята Святого Миколая, міський голова Анатолій Лінник, голова Ніжинського відділення Чернігівського земляцтва Олександр Харченко

подарунки, кошти, бюджет, дитсадки, школа №9

18 грудня 2018 року, напередодні довгоочікуваного і дітьми і дорослими свята Святого Миколая, міський голова Анатолій Лінник, голова Ніжинського відділення Чернігівського земляцтва Олександр Харченко, начальник управління освіти Станіслав Кропив’янський відвідали ряд дошкільних навчальних закладів міста (ДНЗ №2, 4, 7, 12, 15), а також загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №9 з приємними привітаннями та подарунками до прийдешнього свята Святого Миколая. І вручили вкрай необхідну для навчальних закладів побутову електротехніку.

Ініціатива покращення матеріально-технічної бази освітніх навчальних закладів походила від Ніжинського міськрайонного відділення Чернігівського земляцтва в Києві. За їх клопотанням  з Державного бюджету України виділили кошти в сумі 250 тис. грн. Міська рада Ніжина, в свою чергу, також виділила необхідні кошти для співфінансування в обсязі 3%, без яких отримання державної субвенції було неможливим.

Управління освіти відпрацювало найнагальніші потреби та здійснило розподіл коштів по освітнім закладам, провівши необхідні закупівлі в межах виділеного кошторису.

Результатом такої діяльності стало отримання ДНЗ №2 – холодильника та спортивних тренажерів; ДНЗ №4 – промислової м’ясорубки; ДНЗ №7 – холодильника, ДНЗ №12– холодильника та музичного центру, ДНЗ №15 – холодильника та м’ясорубки, ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 – промислової посудомийної машини.

Крім того, вихованців всіх навчальних закладів привітали із святом Святого Миколая солодкими подарунками. 

У свою чергу керівники навчальних закладів подякували гостям за приємні цінні подарунки, пообіцяли відповідально та наполегливо виховувати підростаюче покоління.

За матеріалами Ніжинської міської ради 

подарунки, кошти, бюджет, дитсадки, школа №9

подарунки, кошти, бюджет, дитсадки, школа №9

подарунки, кошти, бюджет, дитсадки, школа №9

подарунки, кошти, бюджет, дитсадки, школа №9
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: