Завантаження ...
banner

Хуртовини та посилення вітру: на Чернігівщині оголосили штормове попередження

Протягом 26-27 грудня в Україні місцями очікується сніг, часом пориви вітру до 15-20 м/с, оголошено штормове попередження.

Погода, прогноз

Протягом 26-27 грудня в Україні місцями очікується сніг, часом пориви вітру до 15-20 м/с, оголошено штормове попередження.

Так, 26-27 грудня в Україні часом сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура у середу вночі 4-10 градусів морозу, вдень на півдні та заході з поширенням на більшу частину території країни підвищення до -3...+3 градусів.

Тому, 26 грудня у західних, північних областях, а до кінця доби середи у більшості областей України знову посипле снігом, посилиться вітер, підвиватимуть хуртовини.

На Заході сніг змішуватиметься із мокрим снігом та подекуди дощем. Вітер буде західного та північно-західного напрямку, помірний, до сильного.

Найближчої ночі очікується -2-9 градусів. Завтра вдень на Лівобережжі -1-6 градусів, на Правобережжі 0+3 градуси.

У Києві 26 грудня випадатиме сніг, можливі хуртовини. Вітер із сильними поривами. Найближчої ночі у столиці підмерзне до -5-7 градусів, а вже завтра вдень потепліє до відлиги.

Хроніка прогнозу на новорічну ніч: поки що у прогнозі залишається домінування опадів, без снігу не залишимося. Морозець незначний вночі, а вдень 1-го січня до 0+1 градуса.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: