Завантаження ...
banner

Через ДТП у Новому Бикові утворилась 3-кілометрова пробка

Вчора, 25 грудня, після обіду на службу 102 надійшла перша інформація про затор у Козелецькому районі на трасі «Пилятин-Носівка», там через нечищену дорогу припинився рух автотранспорту в обидві сторони

Вчора, 25 грудня, близько 18 години в селі Новий Биків Бобровицького району утворилася 3-кілометрова пробка.

На трасі зіткнулися два легковики і багатотонну фуру, яка загальмувала біля місця ДТП, розвернуло. В результаті перекрило рух по дорозі.

Група реагування патрульної поліції організувала об’їзд, доки рятувальники за допомогою тягача ЗІЛ-131 витягали та розвертали багатотонну фуру. На відновлення руху пішло майже дві години рух було відновлено.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Також вчора, після обіду на службу 102 надійшла інформація про затор у Козелецькому районі на трасі «Пилятин-Носівка», там через нечищену дорогу припинився рух автотранспорту в обидві сторони. Доки півсотні автівок чекали, щоб техніка розчистила дорогу, група реагування патрульної поліції забезпечувала безпеку. Рух оперативно відновлено.

Ситуація на автошляхах області контрольована, поліція посилено патрулює автошляхи та допомагає водіям разом із співробітниками ДСНС. Всі головні магістралі області розчищені, ситуаційний центр ГУНП в Чернігівській області радить автовласникам утриматися від поїздок, які можуть зачекати.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: