Завантаження ...
banner
banner

Звіт Ніжинської поліції за тиждень: почали роботу з пішоходами-порушниками

З 15 по 21 грудня Ніжинським відділом поліції отримано 213 заяв та повідомлень. Розпочато 14 кримінальних проваджень, з них 6 за фактом крадіжок, 3 факти підробки документів, 2 випадки спричинення

поліція, звіт, порушення, Ніжин
Фото з інтернету

З 15 по 21 грудня Ніжинським відділом поліції отримано 213 заяв та повідомлень. Розпочато 14 кримінальних проваджень, з них 6 за фактом крадіжок, 3 факти підробки документів, 2 випадки спричинення легких тілесних ушкоджень і одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими особами.

Окрім цього складено 174 адміністративні матеріали, на порушників накладено штрафів на загальну суму майже 16 тисяч гривень, у 79 випадках винесено попередження.

По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 57 порушень, 2 з яких допущено пішоходами. Поліція звертає увагу на те, що починається робота з пішоходами, а не лише з водіями порушниками. 

3 водіїв керували транспортними засобами перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, ще 10 не мали при собі відповідних документів. Окрім цього з вини водіїв допущено 5 дорожньо-транспортних пригод в результаті яких пошкоджено транспортні засоби, самі водії не отримали тілесних ушкоджень. 


За порушення правил зупинки стоянки складено 9 адміністративних матеріалів. Окрім цього 15 водіїв великотоннажних автомобільних транспортних засобів притягнено до відповідальності.

Також, на минулому тижні поліція працювала в напрямку виявлення порушень у сфері благоустрою населених пунктів. Ніжинською поліцією складено 5 протоколів за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Зафіксовано 2 факти порушення правил торгівлі на ринках. Окрім цього, мали місце 2 випадки вчинення насильства у сім'ї та 2 - невиконання обов'язків батьками щодо виховання своїх дітей.

Раніше ми писали: На ринку у Ніжині затримали чоловіків, що продавали рибу без дозвільних документів 

Інформацію надано представником Ніжинського відділу поліції Інною Музиченко на щотижневій оперативній нараді при міському голові.

поліція, звіт, порушення, Ніжин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: