Завантаження ...
banner
banner

Як у Ніжині міська стоматологічна поліклініка турбується про своїх маленьких пацієнтів

Комфортні умови для маленьких відвідувачів створені в міській стоматологічній поліклініці. Віднині під час процедур малюки можуть дивитися улюблені мультфільми

міська стоматологічна поліклініка, діти, пацієнти

Комфортні умови для маленьких відвідувачів створені в міській стоматологічній поліклініці. Віднині під час процедур малюки можуть дивитися улюблені мультфільми.

- Ідея про встановлення телевізора в нас виникла давно, проте реалізувати її не було можливості. Напередодні Святого Миколая ми придбали сучасну «плазму» за позабюджетні кошти, - розповідає головний лікар Віталій Ярошенко. - Кожне відвідування стоматолога для більшості дітей - це стрес. Тепер вони можуть, мов у кінозалі, передивитися мультфільм, полікувати зуби і не зосереджуватися на процедурах лікаря. 

Як зазначає головний лікар, у дитячому кабінеті з’явився куточок з іграшками, якими можуть погратися маленькі пацієнти. Цю ідею реалізували працівники дитячого кабінету. 

Колектив медичного закладу постійно працює над тим, аби відвідувачам було зручно і комфортно. У планах, за словами Віталія Ярошенка, по кабінетах встановити радіоприймачі, що дасть можливість пацієнтам трішки відволіктися від процедур лікаря і не бути напруженими. Психологічний стан людини має велике значення під час лікування зубів.

Валерій Кичко Ніжинська міська газета "Вісті", фото автора 

міська стоматологічна поліклініка, діти, пацієнти

міська стоматологічна поліклініка, діти, пацієнти
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: