Завантаження ...
banner
banner

Новорічний карнавал у центрі навчання Step by Step

23 грудня центр навчання Step by Step організував свій п’ятнадцятий новорічний карнавал для дітей. Розмаїттю карнавальних костюмів позаздрять навіть світові покази мод, на святі були феї і принцеси, метелики і сніжинки, бетмени і королі та багато інших не менш цікавих персонажів

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

23 грудня центр навчання Step by Step організував свій п’ятнадцятий новорічний карнавал для дітей. Розмаїттю карнавальних костюмів позаздрять навіть світові покази мод, на святі були феї і принцеси, метелики і сніжинки, бетмени і королі та багато інших не менш цікавих персонажів.

Дітки разом з казковими героями схвильовано шукали злодія, який поцупив мішок з гостинцями Діда Мороза, а знайшовши – отримали смачні, солодкі подарунки. Дітлахи весело зустріли казкових героїв, які завітали на свято: Бабу Ягу, Снігову Королеву, Герої в масках, Діда Мороза. Казкові гості провели безліч різноманітних конкурсів та змагань, а також танцювали та водили хороводи разом з дітками. Родзинкою казкового дійства став Талант Шоу, де виступали обдаровані та талановиті вихованці Step by Step зі своїми дивовижними та незабутніми номерами.

Різноманітність виступів вразила не лише дітей, а й їхніх батьків та вчителів центру: були й народні танці, й східні, й сучасні, і навіть пісні англійською мовою. Всі учасники Талант Шоу отримали новорічні подарунки від центру навчання Step by Step. Закінчився новорічний карнавал святковою, запальною дискотекою для дітлахів. Позитив та казкова енергія панували все свято. Непомітно закінчилася новорічна казка, але на згадку залишилися приємні спогади, позитивні емоції та віра в чудеса!

Керівник центру навчання Step by Step, Бедринець Ірина Миколаївна, та весь дружній колектив вчителів щиро вітає ніженців з наступаючими новорічними святами та бажають миру, добра, родинного затишку та тапла. Нехай збудуться найбажаніші мрії, відбудуться несподівані і радісні події, а життя наповниться любов'ю, добротою, світлом!

















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: