Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина має нерозвідані поклади нафти та газу

АТ «Укргазви добування» активно шукає шляхи розвитку нової ресурсної бази та розглядає можливості виходу на нові нафтогазові ділянки у різних регіонах країни

Чернігівщина, нафта, газ, родовища, Укргазвидобування

АТ «Укргазвидобування» активно шукає шляхи розвитку нової ресурсної бази та розглядає можливості виходу на нові нафтогазові ділянки у різних регіонах країни. 

За результатами співпраці з Державною службою геології та надр України та завдяки підписаному меморандуму про співпрацю з органами влади Чернігівської області Товариство отримало два спеціальні дозволи у Чернігівській області.

Отримані спецдозволи дозволять Укргазвидобуванню розпочати геологорозвідувальні роботи в новому перспективному нафтогазоносному регіоні та наростити ресурсну базу вуглеводнів. Як зазначалося раніше, прогнозні обсяги нерозвіданих покладів нафти та газу на території регіону становлять понад 216 млн тонн умовного палива.

Робота Укргазвидобування у Чернігівській області є вигідною як для Товариства, так і для жителів регіону, оскільки у разі успіху геологічного вивчення і відкриття родовищ в подальшому буде можливе видобування вуглеводнів, що дасть можливість робити рентні відрахування зокрема для інфраструктурних проектів на території області.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: