Завантаження ...
banner
banner

Криваве святкування: поранений чоловік помер у лікарні

3 січня близько третьої години ночі від лікарів поліція отримала повідомлення, що в одному з приватних будинків на території міста Ніжина сталася кривава подія. Після розпивання алкогольних напоїв

кримінал, ніж, поранення, лікарня, смерть

3 січня близько третьої години ночі від лікарів поліція отримала повідомлення, що в одному з приватних будинків на території міста Ніжина сталася кривава подія. Після розпивання алкогольних напоїв, в результаті раптово виниклих неприязних відносин, господар будинку 55-річний чоловік, раніше не судимий, схопився за ніж та завдав один удар в область живота своєму 31-річному гостю.

Даного поранення виявилося достатньо, щоб чоловіка необхідно було реанімувати і доставляти до міської лікарні. Потерпілий перебував у реанімаційному відділенні, а 55-річного чоловіка доставили до Ніжинського відділу поліції, де він надав свідчення.

Читайте також: 
У Ніжині серед білого дня пограбували чоловіка

На жаль, через декілька днів поранений чоловік помер у лікарні. На даний час судовому експерту доведеться встановити чи є причинно-наслідковий зв’язок між отриманим тілесним ушкодженням та смертю потерпілого. У разі встановлення такого зв’язку, чоловіку будуть інкримінувати не нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а вбивство.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: