Завантаження ...
banner
banner

Пропонується створити "Особистий кабінет" для споживачів водоканалу

На сайті системи місцевих петицій з’явилась пропозиція про створення "Особистого кабінету" для споживачів КП "Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства"


На сайті системи місцевих петицій з’явилась пропозиція про створення "Особистого кабінету" для споживачів КП "Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства".

Автор наголошує, що після передачі показників на сайті КП "НУВКГ" подальша доля даних не відома. Споживач не має можливості переглянути чи передалися показники чи ні, чи є заборгованість за його рахунком, скільки платити в цьому місяці. 

Зважаючи на те, що значна населення зараз дуже залежна від субсидії і не хотіла б її втрарти, а квитанції приходять не регулярно, пропонується зобов'язати КП "Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства" створити "особистий кабінет споживача" в якому б надавалася вся необхідна інформація по рахунку за водопостачання та водовідведення.

На даний момент петицію підписали 27 людей зі 100 необхідних. Підписати петицію можна за посиланням.

Нагадаємо, подібний функціонал мають сайти регіональної газової компанаії "Чернігівгаз", "Чернігівобленерго" та "НіжинТеплоМережі".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: