Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині у військовій частині виявили чотирьох п’яних офіцерів

На початку 2019 року військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України викрито 4 офіцерів на вживанні алкоголю та перебуванні на військовій службі в стані сп’яніння

Прокуратура, армія

На початку 2019 року військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України викрито 4 офіцерів на вживанні алкоголю та перебуванні на військовій службі в стані сп’яніння.

Про це Високому Валу повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

Так, 4 січня 2019 року в ході спільного виїзду військових прокурорів Чернігівського гарнізону з представниками Чернігівського зонального відділу Військової служби правопорядку до військової частини, дислокованої в смт. Гончарівське Чернігівського району виявлено заступника начальника штабу військової частини, командира і заступника командира танкової роти та командира взводу, які перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Вказані офіцери, будучи керівниками під час навчань на полігоні, повинні особисто контролювати дисципліну підлеглих військовослужбовців.

Подібне ж порушення порядку несення військової служби могло призвести до надзвичайних подій із особовим складом та виникнення інших ризиків. 

У зв’язку з викладеним, щодо кожного з зазначених офіцерів окремо складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 172 – 20 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скеровано до Чернігівського районного суду Чернігівської області.

Зазначимо, що на початку грудня начальник 169-го Навчального центру та начальник Деснянського гарнізону полковник Віктор Ніколюк запропонував місцевій владі заборонити підприємцям продаж алкоголю особам у військовій формі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: