Завантаження ...
banner
banner

Ніжин отримає 12,4 мільйона гривень від НЕФКО

На цьому тижні міський голова Анатолій Лінник підписав кредитний договір між Ніжинською міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією щодо фінансування проекту «Заходи з енергоефективності в м. Ніжині»

НЕФКО, термомодернізація, гроші, школа № 10

На цьому тижні міський голова Анатолій Лінник підписав кредитний договір між Ніжинською міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією щодо фінансування проекту «Заходи з енергоефективності в м. Ніжині».

У рамках цього проекту передбачається комплексна термомодернізація Ніжинської ЗОШ I-IIIст. № 10

У закладі буде впроваджено низку енергоефективних заходів, а саме: зовнішнє утеплення стін та цоколю, заміна вікон та дверей на енергоефективні, заміна зовнішнього освітлення на енергоефективне на базі LED технології, впровадження локальної припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією, реконструкція системи опалення та теплова ізоляція розподільчих трубопроводів, встановлення індивідуального теплового пункту (ІТП) з автоматикою погодного регулювання та програмуванням, ремонт скатної покрівлі з улаштуванням водостоків та утеплення перекриття скатного даху будівлі. 

Загальна сума проекту – 13 800 000 грн., з них НЕФКО – 12 400 000 грн., Ніжинська міська рада – 1 400 000 грн.

Очікується, що впровадження вищезазначених заходів призведе, зокрема, до скорочення споживання теплової та електричної енергії, скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферу і скорочення витрат на обслуговування з міського бюджету, а також поліпшення умов перебування для школярів та персоналу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: