Завантаження ...
banner
banner

Про пожежу у Ніжинському краєзнавчому музеї першими повідомили школярі

12 січня, сталася пожежа в приміщенні історичного відділу Ніжинського крєзнавчого музею ім. І. Спаського. Сьогодні, 14 січня, дану ситуацію обговорювали на щотижневій оперативній нараді при міському голові

пожежа, Ніжинський краєзнавчий музей, школярі

12 січня, сталася пожежа в приміщенні історичного відділу Ніжинського крєзнавчого музею ім. І. Спаського. Сьогодні, 14 січня, дану ситуацію обговорювали на щотижневій оперативній нараді при міському голові.

Як повідомила начальник управління культури і туризму Бассак Тетяна, пожежа виникла на даху, горіла балка, орієнтовно постраждала площа у 35 квадратних метрів.  

Раніше ми писали: У краєзнавчому музеї сталася пожежа  

пожежа, Ніжинський краєзнавчий музей, школярі


На щастя, зали і фонди музею не постраждали. Наразі очікують заключний висновок від пожежних служб, інформацію про стан проводки і вже на базі цього буде вирішуватись питання про проведення службового розслідування.

Як розповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, про пожежу у приміщенні Ніжинського краєзнавчого музею першими повідомили школярі.  Саме вони викликали пожежно-рятувальну службу. Діти побачили дим і одразу зателефонували на 101. Як було зазначено, школярів-героїв хочуть розшукати і віддячити їм за таку свідому громадську позицію.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: