Завантаження ...
banner
banner

На території 9 школи також відкрили безкоштовну ковзанку

З 14 січня на території Ніжинської ЗОШ №9 почала функціонувати ковзанка. В урочистому відкритті взяли участь очільники міста та керівники різних установ

ковзанка, спорт

З 14 січня на території Ніжинської ЗОШ №9 почала функціонувати ковзанка. В урочистому відкритті взяв участь міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Сергій Дзюба, начальник управління освіти Станіслав Кропив’янський, начальник відділу спорту Павло Глушко, директор міського центру фізичного здоров’я "Спорт для всіх" Сергій Півень, директор ЗОШ №9 Володимир Рибак , директор  СДЮСШФ – Юрій Таран, а також ніжинці, які небайдужі до катання на ковзанах.

Про це повідомляє відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Майстер клас з фігурного катання для присутніх влаштував депутат Ніжинської міської ради Андрій Гомоляко, а хороший настрій гостям заходу забезпечив професійний музичний супровід від міського центру здоров’я "Спорт для всіх".

По темі: У Ніжині запрацювала безкоштовна ковзанка

Нагадаємо, що це вже другий майданчик для катання на ковзанах у місті, відкритий міським центром фізичного здоров’я "Спорт для всіх". Вже з 8 січня на  міському стадіоні "Спартак" функціонує повноцінна ковзанка, на якій мають змогу безкоштовно покататися всі охочі. Крім того, для дітей є можливість безкоштовного прокату ковзанів, а для всіх бажаючих гарячий чай для обігріву та зручні теплі роздягальні. 

Відвідувачі матимуть змогу не лише покататись на ковзанах, але й весело провести час разом з друзями, адже ковзанка найкраще місце для відпочинку та нових знайомств.  

Ковзанка в ЗОШ №9 працює щоденно з 16.00 по 20.00

Ковзанка на міському стадіоні "Спартак" працює щоденно з 12.00 до 19.00

Вхід вільний для всіх бажаючих.

ковзанка, спорт

ковзанка, спорт

ковзанка, спорт

ковзанка, спорт



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: