Завантаження ...
banner

У Ніжині в гаражі знайшли тіла двох молодих людей

До Ніжинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в автокооперативі «Залізничник» в одному із гаражів знайдено два тіла: дівчини та хлопця

Поліція, кооператив

До Ніжинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в автокооперативі «Залізничник» в одному із гаражів знайдено два тіла: дівчини та хлопця.

Про це передає ЧЕline, з посиланням на власні джерела.

Згодом стало відомо, що хлопцю 20 років, а дівчині – 18. Обоє жителі Ніжина, дівчина навчалася на 1-му курсі Київського університету технологій та дизайну.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що слідів насильницької смерті немає. Попередня причина смерті – отруєння чадним газом.

В гаражі працював автомобіль «ВАЗ – 21099». Гараж на момент виявлення померлих був закритий зсередини.

Як повідомляє nizhynnews.com, трагедія сталася в гаражі по вулиці Ващенка. Там на ніч закрилися двоє молодих людей – хлопець 1999 року народження, студент Ніжинського Агроінституту і дівчина 2001 року народження, студентка Київського університету технологій та дизайну.

Для обігріву вони залишили двигун автомобіля ВАЗ 21099 у включеному стані, внаслідок чого отруїлися вихлопними газами. У середу вранці їх виявила мати хлопця, однак допомогти їм вже було пізно.

Ведеться слідство, однак, швидше за все, трагедія сталася через те, що обидва заснули при працюючому двигуні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: